2012. augusztus 7., kedd

Lehull a lepel avagy nem minden arany, ami fénylik!

Sziasztok!

,,Nagy a fenekem, eláll a fülem, görbék a lábaim!!!" -Ismerős? A tükör előtt állva mi, nők gyakran önostorozzuk magunkat a végletekig. De mire jó ez? Közben pedig nem vesszük észre, hogy nincs tökéletes ember a világon, a celebek az újságok címlapjain komoly retus-cunami áldozatai, holott ők sem makulátlanok. Higyjétek el, hogy feltűnő testi hibáink ellenére is lehetünk szépek  és elbűvölőek...sőt! Ha belegondolunk ezektől vagyunk egyediek és különlegesek. Sokszor gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha megműttetném az orrom, ami bizony elég szépen meggörbült az évek során, de beláttam, hogy valószínűleg utána tükörbe sem tudnék nézni. Többé már nem lennék ugyanaz. 
Összegyűjtöttem Nektek pár hírességet, akiket kirívó testi furcsaságaik ellenére is szeretünk. Nézzétek csak! :)

Kate Hudson és a manó fülei mára már híressé váltak. Szerintem kifejezetten bájosak a színésznő hallókái és bátran mutogatja is őket!

Sarah Jessica Parker sajnos nem tudja letagadni életkorát, mert a kezeire van írva. Bütykös, ízületes minden, amit csak el tudunk képzelni, de ennek ellenére a Szex és New York sztárja a szívem egyik csücske. Carrie Bradshow sem lehet tökéletes, ez a csúnya nagy valóság.

Ha már az előbb kezekről volt szó, most jöhetnek a lábak! Victoria Beckham és legendás kalapácsujja, ami talán annak köszönhető, hogy a Posh Spice három éves kora óta szűk magassarkúkba szorítja lábait. Személy szerint ezeket az ujjakat szerepeltetném az új Alien filmekben. 

Tyra Banks és a homloka. Tyra nevét valószínűleg a mai napig nem ismernénk, ha nem lenne a homloka akkor, mint egy sípálya. 

A most következő pár sor a kis mellű lányoknak szól. Kérlek benneteket nézzetek körbe a világban és vegyétek észre, hogy nem csupán Ti nem vagytok megáldva Pamela Anderson méretű lufikkal ( szerintem örüljetek...)! A kis mellnek sokkal több előnye van, semmint hátránya. Egyszerűbb az öltözködés, nem kell attól félni, hogy itt vagy ott buggyan ki a hús. Sportolásál is sokkal kényelmesebb, akárcsak hasonalvásnál és nem mellesleg hihetetlenül esztétikus! 

Mischa Barton és a narancsbőr. Ehhez nem sok mindent tudok hozzáfűzni, ez bizony egy olyan dolog, amitől sokak szenvednek. Azt viszont be kéne látni, hogy bár a kialakulása egy mértékben genetika, másfelől viszont egy bazi nagy adag lustaság! Mischa Bartonnak sem ártana naponta úszni, teniszezni vagy hasonlók...

Cameron Diaz évek óta súlyos bőrproblémákkal küzd, a pattanások állandó barátaivá váltak. De ennek a nőnek olyan feneke van, hogy nem érdekel hány kiló alapozó kell ahhoz, hogy eltüntesse a piros foltokat!

,,Anya, anya túl alacsony vagyok...!!!!" És akkor mi van? Nézzétek Kylie-t, sosem volt egy égimeszelő meg ha minden igaz már nem is lesz és mégis az egyik leghíresebb és legjobban bálványozott énekesnő a férfi táborban. Nem a centi a lényeg, hanem Te magad!

No és akkor jöjjenek a súlyproblémák. Bizony én magam is úgy vagyok, hogy hol fel szalad 2-3 kiló, aztán sikerül leküzdenem és kezdődik minden újra. Demi Lovatonál viszont nem 2-3 kilóról volt szó. Ennek ellenére szerintem jót tett neki a változás és plusz tíz kilóval is csinos nő tudott maradni! Ne feledjétek: big girls, you are beautiful!


A fülig érő mosoly, 600 fog és Julia Roberst. Már a micsoda nőben is megbabonázta a menő üzletembert alakító Richard Gere-t és a mai napig hódít ezzel a mosollyal. Ha ez a száj nem egy arcon lenne, akkor valószínűleg mindenki fejvesztve rohanna előle...

Reese Witherspone, aki személyes kedvencem, mióta June Cartert akalította a Nyughatatlan című filmben, bizony nem kis állal van megáldva. Rögtön eszembe is jutott róla egy Family Guy részlet, amit bár nem találtam meg normális minőségben, azért belinkelem: 

Remélem sikerült egy kicsit elgondolkodtatnom azokat, akik nem tudják elfogadni önmagukat testi hibáikkal együtt. Éveket pazaroltok az életetekből a folytonos önostorozással, mialatt nem veszitek észre a szépet és a jót. Vannak dolgok, amik ellen tudunk tenni, de a velünk született hibák nem csak, hogy hozzánk tartoznak, de mi magunk vagyunk! Annyi depressziós embert látok manapság a világban, hogy elszorul a szívem...hogyan jutottunk idáig? Tényleg a retusált címlaplányok az okai mindennek?

Ti mit gondoltok erről? Van olyan testrészetek, ami esetleg megkeseríti az életeteket? El tudjátok magatokat fogadni teljes mértékben?








10 megjegyzés:

  1. Tartalmas bejegyzés és nagy igazságról szól! A szomszéd kertje mindig zöldebb.. Évek óta elégedetlen vagyok önmagammal, a kinézetemmel és a belsőmmel. Állandóan hasonlítgatom magam másokhoz és azt nézem, hogy mennyivel jobbak, szebbek stb. Viszont az ilyen és ehhez hasonló cikkek,felhívó önbizalmat adó írások ( mint amilyen a tiéd is ) többszöri olvasása következményeképpen fokozatosan kezdem elfogadni magam. Már nem számít , hogy erős csontozatú, szögletes arcformám van nem pedig hosszúkás modell arcom(mindig ilyet szerettem volna) az sem zavar, hogy 184 cm magas vagyok és vékony ( jelenleg képtelen a hízásra) és, hgoy ezek miatt régebben mennyi kritika,támadás ért. A szeplőimről nem is beszélve. De ami nem öl meg az megerősít. Mára mindezen tulajdonságaim, adottságaim a bókok,dicséretek legfőbb kiváltó okai lettek. És valóban ahogy írtad, ezektől vagyunk egyediek és különlegesek. Nem számít, hogy ki hogyan néz ki, mert mindenki úgy szép ahogy van, ha magából a legtöbbet hozza ki, és szereti önmagát. A kisugárzás , összhatás mindig sokkal fontosabb, mint egy egy testrészünk külön véve. Köszönöm, hogy a bejegyzéseddel még jobban megerősítettél abban, amiről fent írtam! :) további szép napot ! =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha egy nagyon picit is segíthettem! És hidd el, néhányan ölnének a 184 centidért és a vékonyságodért...:) :) :) Mindig tartsd szem előtt, hogy ami neked megadatott azt más tuti irigyli, ezért fogadd el önmagad és hozd ki belőle a maximumot! :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a cikk! :) Tökjó, hogy összeszedted őket. :) És a Family Guy részlet a végén. :D Zseniális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és nagyon örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  3. Nekem van méghozzá a szeplők. Szeplős vagyok és rühellem a szeplőim, nagyon sokáig jártam fehérítő kezelésre, aminek volt előnye és hátránya is. Előnye, hogy tényleg, valóban halványodtak a szeplőim, a hátránya pedig hogy mindig hófehér arcom volt, sosem volt szép barna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nagy butaság volt kezelésekre járni :9 Láttam a képeidet és hihetetlenül bájos vagy a szeplőiddel! Persze, ha én lennék szeplős valószínűleg én sem szeretném, viszont lásd be, hogy ők a te részeddé váltak és ha lehet még jobban hangsúlyozd őket! Tényleg nagyon jól állnak :)

      Törlés
  4. Alacsonyabb vagyok, széles a csípőm, narancsbőröm is van...Évekig nem tudtam megbarátkozni a testemmel, de rá kell jönnie mindenkinek, hogy csak azt tudják igazán szeretni, aki elfogadja és szereti magát. Nem tartok az út végén, de úgy gondolom, hogy nagyon sokat fejlődtem és kezdek megbarátkozni magammal. Próbálom azt hangsúlyozni, amit lehet. És a sok mosoly elengedhetetlen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen igazad van! Bár elnézve a képeidet szerintem nagyon egyben vagy, gyönyörű az arcod és az alakod is! A széles csípő pedig csak a nőiességedet hangsúlyozza :)

      Törlés
  5. Jaj ezt nagyon jó volt elolvasni! :) Sajnos nekem is van problémám magammal, vagyis a Keira Knightley-cicimmel. De ilyenkor tényleg rádöbbenek, hogy nem csak én érzem így magam, hanem rajtam kívül több ezren. Csak az a baj, hogy minden ember hajlamos a maga problémáját nagyobbnak tekinteni mint másét.. Sokáig én sem fogadtam el magam, és hazudnék, ha azt mondanám hogy most már száz százalékig elégedett vagyok az alakommal. De lassacskán kezdem elfogadni a helyzetet, hiszen mások mindent megadnának az én kis mellemért, vagy bármelyikőnk görbe orráért, nagy combjaiért vagy pattanásaiért, vagy akár csak azért, hogy egészségesek legyenek.. Annyi beteg és tehetetlen ember van a világon, és mi meg sajnálkozunk a tükörbe nézve, ahelyett, hogy hálát adnánk. Utólag mindig bűntudatom van mikor ilyen jelentéktelen dolog miatt motyogok, de hát nehéz megállni. Remélem idővel "kinövöm" ezt az elégedetlenséget teljesen! :) És mindenkinek ezt kívánom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik!
      Éppen ezért is írtam meg...látom magam körül az elégedetlen és mindeközben hihetetlen csinos lányokat, akik nem tudnak kikeveredni az ,,önutálatból". Ha én a számos testi hibámmal el tudtam magam fogadni, akkor másnak is sikerülhet!
      Itt vagyunk egészségesen, adjunk hálát és örüljünk annak, amink van. Legyen az nagy fenék, vagy görbe orr. :) Kívánom, hogy pár éven belül olyan emberré válj, aki minden hibájával együtt szereti önmagát! :)

      Törlés