2012. július 17., kedd

Black is the new colour

Sziasztok!
Múlt heti vásárlásom és fotózás eredményét mutatom ma meg Nektek! Egy kedves ismerősöm, aki jó ideje fotózással foglalkozik felajánlotta, hogy kattint rólam párat, a blogom kedvéért. Ezúttal is szeretném neki megköszönni! :) Ez itt most a reklám helye, szóval:  ha kíváncsiak vagytok a munkáira, esetleg szeretnétek portfóliót vagy egyebet készíttetni, ne habozzatok írni neki! Hihetetlenül kedves, aranyos lány és nem mellesleg az egész személyisége inspiráló, könnyű vele dolgozni. ITT mindent megtaláltok róla és a munkáiról valamint tovább mehettek a személyes portáljára, ahol a fotók többsége látható!
No és akkor jöjjenek a képek.






Látjátok, hogy ezt az outfitet egy kicsit komolyabbra vettem. Kis fekete, arany kiegészítőkkel (sajnos az arany színű clutchom lemaradt a képekről / 23 éves vagyok, de rövid az agyam :D /) tökéletes választás egy esti vacsorához, egy kiállításmegnyitóhoz vagy egy esti koktél partihoz.
Számomra jelenleg ez a ruha a tökéletes ,,kis fekete", illeszkedik az alakomhoz, szolíd és mégis csinos. Egyszerűen borsódzik a hátam azoktól a daraboktól, amiből az ember melle és feneke is egyszerre buggyan ki, nem hogy ízlésesnek nem tartom, de egyenesen szánalmasan kétségbeesettnek gondolom a gazdáját. Bocsánat ha ezzel valakit megsértek, de ez a véleményem ( és biztos vagyok benne, hogy nem csupán az enyém).

Ruha: Orsay
Cipő: Ázsia
Nyaklánc: H&M
Gyűrű: Ebay
Óra: Ebay

Kíváncsian várom a véleményeket! Tetszik? Számotokra milyen a tökéletes ,,kis fekete" ruha?

18 megjegyzés:

  1. De jók ezek a képek! :) Nagyon csini vagy rajtuk, tiszta szupermodelles. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy :) Bár csak szeretnék szupermodelles lenni :D :D :D

      Törlés
  2. Tök jó az egész, úgy, ahogy van! Jól áll nagyon a kontyés a piros rúzs, a ruhát meg egyenesen imádom a kiegészítőkkel!

    VálaszTörlés
  3. Egyébként hasonló véleménnyel vagyok, gondolom arra a tipikus csőruháról beszélsz ami mellbimbótól fenékig ér... :DD Olyan közönséges

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, arra...:D Errefelé sokan még mindig azt hiszik, hogy csinos...khm :D

      Törlés
  4. Nagyon jó képek lettek! És olyan csinos vagy! :$

    VálaszTörlés
  5. Nagyon csinos vagy a képeken, nagyon tetszik a ruha, és a kiegészítők is! :D Egyébként egyetértek, én is utálom, ha valaki kirakja a nagyközönségnek bizonyos testrészeit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) és örülök, hogy nem csupán én gondolom így :)

      Törlés
  6. Nagyon jól sikerültek a képek.Gratula

    VálaszTörlés
  7. az órád!!!! *.* szép vagy!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóriiii :D Ha kinövöm megkapod!!! :) Amúgy köszönöm a bókot :)

      Törlés